Logo
Contact us

Contactează-ne

Sau

Cere un apel

Revenim în maxim 1 oră

+373

Mărim autonomia bateriei tale: sfaturi și recomandări

Publicat pe data: 18.03.2024

Mărim autonomia bateriei tale: sfaturi și recomandări

Sfaturi pentru păstrarea autonomiei bateriei


Ca și curier pe bicicleta electrică Renter, este important să te asiguri că bateria bicicletei tale electrice are o autonomie cât mai mare, astfel încât să-ți poată asigura o deplasare cât mai eficientă. Iată câteva sfaturi pentru a-ți mări autonomia bateriei:

  1. Încearcă să eviți să mergi pe dealuri și să faci drumuri cu înclinații mari, deoarece acestea consumă mai multă energie. În schimb, caută trasee cu pante mai puțin înclinate.

  2. Înainte de a porni în livrare, asigură-te că bicicleta ta electrică este încărcată complet. ⁠ ⁠Nu lăsa să se descarce prea mult, deoarece această neglijență deteriorează bateria.

  3. Folosește modurile "1-2" în majoritatea timpului. Acest mod de conducere consumă mai puțină energie și ți va permite să parcurgi o distanță mai mare cu o singură încărcare. Recomandăm insistent să utilizezi modurile "4-5" exclusiv pentru a te deplasa pe dealuri mari.

  4. ⁠În timpul deplasării, încearcă să păstrezi o viteză constantă. Accelerațiile puternice consumă mai multă energie. ⁠ 

  5. În timpul pauzelor, încarcă bateria bicicletei tale electrice Renter. Totuși bateria bicicletei este suficientă pentru aproximativ 4-5 ore de lucru.


Recomandări

  1. Dacă simți însă că nu reușești să completezi destule comenzi pe zi, nu ezita să alegi planul PRO, unde vei avea la dispoziție o baterie adițională. În acest mod vei putea schimba bateriile în timpul pauzei de masă, iar după să continui munca.
  2. În cazul în care se întâmplă să rămâi fără baterie în mijlocul unei livrări, iar dealul este destul de mare, nu uita să te folosești de schimbătorul de viteze. În așa mod vei putea alege o treaptă mai ușoară și completa comanda până la final.⁠


Sperăm că aceste sfaturi și recomandări te vor ajuta să menții autonomia bateriei cât mai mult timp posibil.

Nu uita, o baterie bine întreținută va dura mai mult și va fi mai eficientă. ⁠ 



⁠Pentru mai multe informații despre închirierea bicicletei electrice în Chișinău, apelează direct la 069333926.

Articole similare

Închiriază bicicleta electrică pentru o zi și Explorează Chișinăul

Închiriază bicicleta electrică pentru o zi și Explorează Chișinăul

Ghid: Cum să legi corect bicicleta electrică?

Ghid: Cum să legi corect bicicleta electrică?