Logo
Contact us

Contactează-ne

Sau

Cere un apel

Revenim în maxim 1 oră

+373

Ghid: Cum să legi corect bicicleta electrică?

Publicat pe data: 18.03.2024

Ghid: Cum să legi corect bicicleta electrică?

Protejarea bicicletei electrice



Când vine vorba de lumea bicicletelor, din păcate, furtul poate fi o problemă, iar bicicletele electrice nu sunt imune la furt. Putem presupune că acest lucru se datorează faptului că bicicletele electrice sunt grozave și toată lumea vrea să încerce una!

Dar pe măsură ce mersul și închirierea bicicletelor electrice devin din ce în ce mai populare în Moldova, la fel se pot întâmpla și furturi.


Indiferent dacă este pentru muncă sau plimbări, bicicletele electrice joacă un rol integral în viața de zi cu zi a multor persoane. Protejarea lor este, prin urmare este un lucru crucial, iar o modalitate simplă de a face mai greu pentru hoți furtul acesteia, este securizarea corectă a bicicletei. Iată câteva sfaturi pentru a preveni ca bicicleta ta să devină următoarea țintă!



Cheia succesului sunt încuietorile!


Pentru ați proteja cu adevărat bicicleta ta electrică de hoți, îți vom furniza un lanț antifurt lung și gros, care garantează o siguranță avansată a bicicletei tale.


În primul rând, ia lanțul antifurt si înfășoarăl împrejurul roții din spate și cadrul bicicletei.

Apoi, plasează lanțul în jurul unui suport metalic sau stâlp solid, introdu încuietoarea lanțului în gaura cablului și apoi fixeaz-o, ⁠exact ca în acest video:



Acest lucru îți va oferi o protecție avansată pentru bicicleta ta electrică, reprezentând o provocare semnificativ mai mare pentru hoți care doresc să fure bicicleta ta.

Acest proces nu îți va lua mult timp, însă sigur ar descuraja hoții să încerce să fure bicicleta ta electrică ori de câte ori o privesc.

Totodată, securizarea bicicletei îți oferă liniște sufletească atunci când lași bicicleta electrică nesupravegheată.



Prinde bicicleta electrică de ceva solid și imobil


Atunci când asiguri bicicleta cu o încuietoare, asigură-te că o prinzi de ceva solid, imobil și cimentat în pământ.


Suporturile și stativurile pentru biciclete sunt cele mai bune opțiuni, ele îndeplinesc toate aceste cerințe și sunt suficient de groase pentru a împiedica hoții să le deterioreze. Alte opțiuni solide includ stâlpii de semnalizare, clădirile și alte infrastructuri rutiere.


Alege o locație înțeleaptă


Dacă lași bicicleta electrică undeva în afara clădirii pentru o perioadă mai lungă de timp, alegerea locului potrivit este, de asemenea, importantă. Recomandăm să o lași într-un loc bine iluminat, iar dacă există camere de supraveghere video în apropiere, cu atât mai bine.

Lăsând-o într-un loc liniștit și ferit de ochii trecătorilor ( exemplu: curtea unui bloc ) face din bicicleta ta o țintă ușoară pentru hoți, așa că încearcă întotdeauna să o lași într-un loc în care hoții să fie observați ușor.


Ține-o în interior pe timp de noapte


Recomandăm, de asemenea, să nu lași bicicleta ta electrică încuiată în afara unui spațiu închis pe timp de noapte, aceasta fiind momentul ideal pentru hoți. Încearcă să păstrezi bicicleta în interior atunci când mergi să dormi, fie că este vorba de locuința ta, garaj sau o altă clădire, acest lucru poate face toată diferența.

De-asemenea NU recomandăm păstrarea bicicletei pe timp de noapte în scara blocului în care locuiești. Cel mai sigur loc pentru depozitarea bicicletei pe timp de noapte râmăne interiorul apartamentului / casei în care locuiești tu.


Protejarea bicicletei tale electrice este crucială. Indiferent dacă închiriezi o bicicletă electrică de la noi, ai o bicicletă pentru livrări sau vrei să cumperi o bicicletă electrică rapidă pentru distracție, asigură-te că o blochezi corespunzător!

⁠Te va scuti de mulți bani și vei fi recunoscător într-o zi.

Pentru mai multe informații despre închirierea bicicletei electrice în Chișinău, apelează direct la 069333926.

Articole similare

Bicicleta electrică Renter vs Bicicleta simplă vs Mașina

Bicicleta electrică Renter vs Bicicleta simplă vs Mașina

Închiriază bicicleta electrică pentru o zi și Explorează Chișinăul

Închiriază bicicleta electrică pentru o zi și Explorează Chișinăul